Microsoft Dynamics NAV / Navision integration

Microsoft Dynamics NAV

Hos EasyFlow har vi arbejdet med integration til Microsoft Dynamics NAV (tidligere Navision / Attain) igennem mange år.

Mange vælger en integrationsstrategi der kompenserer for at f.eks. NAV Web Services i realtid ikke lever op til e-handelsløsningers krav om hastighed. Måske kopieres de rå database tabeller fra NAV ud til e-handelsløsningen, måske benyttes NAV Web Services men det accepteres at data kun opdateres via et natligt job. I alle tilfælde går man på kompromis med den optimale løsning.

Hos EasyFlow har vi igennem mange år udviklet et integrationsmodul der benytter det bedste fra alle verdener. Med standard integrationer til både officielle integrationskanaler i forskellige versioner af NAV, samt kendskab til databasemodellen, kan vi dynamisk opsætte hvilke data der skal komme fra og sendes til forskellige integrationskanaler.

I modulet samles alle data dynamisk, så det bliver transparent for e-handelsløsningen. Så i stedet for som normalt at vælge én integrationsstrategi, kan vi konfigurere en dynamisk vifte af integrationer til brug i forskellige situationer for forskellige data. Ved en Dynamics NAV integration kan vi f.eks. opsætte at simple produkt- og ordredata hentes fra de rå database tabeller, og priser og lagerstatus hentes med NAV Web Services og ordrer sendes ligeledes tilbage med NAV Web Services.

Det kalder vi Den optimale integration, der både har hastigheden til f.eks. facetteret søgning, men også sikkerheden ved at benytte den rigtige NAV forretningslogik til f.eks. at placere en ordre i realtid og give brugeren korrekt information tilbage med det samme.

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 26 37 79 14