Generelt om integrationer og webshop løsninger

Integrationer generelt

Integration er en af de sværeste discipliner inden for softwareudvikling. Det er ofte her projekter går skævt. Kompleksiteten undervurderes, de sædvanlige integrationskanaler i forretningssystemer overvurderes mm. Vi har de sidste 15 år arbejdet fokuseret med integrationer. Derfor kalder vi os for Integrationsspecialisterne.

E-handelsløsninger stiller høje krav til dets integrationer med bagvedliggende forretningssystemer. Visning af priser og lagerstatus i realtid direkte fra ERP systemet, opdatering af produktdata i samme øjeblik en ændring foretages i PIM systemet, eller direkte placering af ordrer uden om kø-baseret EDI eller staging tabeller er krav vi ofte møder. Dette er blot nogle få eksempler på krav som forretningssystemer kan have svært ved at imødekomme.

Normalt vælges en integrationsstrategi der kompenserer for at de officielle integrationskanaler ikke lever op til e-handelsløsningernes krav. Måske kopieres de rå database tabeller fra forretningssystemerne ud til e-handelsløsningen, måske benyttes de almindelige integrationskanaler men det accepteres at data kun opdateres via et natligt job. I alle tilfælde går man på kompromis med den optimale løsning.

Hos EasyFlow har vi igennem mange år udviklet et integrationsmodul der benytter det bedste fra alle verdener. Med standard integrationer til de officielle integrationskanaler i f.eks. Microsoft Dynamics AX, NAV og C5, kan vi dynamisk opsætte hvilke data der skal komme fra og sendes til forskellige integrationskanaler.

I modulet samles alle data dynamisk, så det bliver transparent for e-handelsløsningen. Så i stedet for som normalt at vælge én integrationsstrategi, kan vi konfigurere en dynamisk vifte af integrationer til brug i forskellige situationer for forskellige data. Ved en Dynamics AX integration kan vi f.eks. opsætte at simple produkt- og ordredata hentes fra de rå database tabeller, priser og lagerstatus hentes med Business Connector og ordrer sendes tilbage til AX med AIF.

Det kalder vi Den optimale integration, der både har hastigheden til f.eks. facetteret søgning, men også sikkerheden ved at benytte den rigtige AX forretningslogik til f.eks. at placere en ordre i realtid og give brugeren korrekt information tilbage med det samme.

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 26 37 79 14