Microsoft Dynamics AX integration

Microsoft Dynamics AX

Igennem årene har Microsoft Dynamics AX (tidlige Axapta) haft flere officielle integrationskanaler. I ældre versioner var det Business Connector i nyere versioner er det AIF. Begge har deres fordele og ulemper, men fælles for dem er, at de i mange situationer er alt for langsomme ved integration fra en e-handelsløsning.

Med EasyFlow har vi lavet mange integrationer til AX, og vi har indgående kendskab til alle versioner - fra de tidlige Axapta 2.5 og Axapta 3.0, til Dynamics AX 4.0 og de nyere Dynamics AX 2009 og Dynamics AX 2012.

Vi benytter vores integrationsmodul der indeholder standard integrationer til Business Connector (både COM og .NET versionerne), alle versioner af AIF samt kendskab til datamodellen for alle ovennævnte versioner af AX, så vi lynhurtigt kan hente simple data direkte fra databasen. Endvidere indeholder modulet mulighed for skræddersyede integrationer, for at understøtte de mange tilretninger Ax installationer ofte har.

Med modulet kan vi dynamisk opsætte hvilke data der skal komme fra og sendes til forskellige integrationskanaler og samle dem dynamisk, så det bliver transparent for e-handelsløsningen. Så i stedet for som normalt at vælge én integrationsstrategi, kan vi konfigurere en dynamisk vifte af integrationer til brug i forskellige situationer for forskellige data. F.eks. kan vi opsætte at simple produkt- og ordredata hentes fra de rå database tabeller, priser og lagerstatus hentes med Business Connector og ordrer sendes tilbage til AX med AIF.

Det kalder vi Den optimale integration, der både har hastigheden til f.eks. facetteret søgning, men også sikkerheden ved at benytte den rigtige AX forretningslogik til f.eks. at placere en ordre i realtid og give brugeren korrekt information tilbage med det samme.

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 26 37 79 14