E-Bit & E-sales– Integration for professionelle.

EasyFlow Ingrations produktet (E-Bit)

Easyflow (E-Bit) – Integration for professionelle.

EasyFlow har gennem lang tid arbejdet på at udvikle det ultimative værktøj til integrationsløsninger.
Målet var et system der samler og distribuerer dine data fra f.eks. websitet, ERP-systemet, CRM systemet i én glidende proces og helt uden unødige ventetider eller interaktioner.
Vi kan nu introducere dig for E-Bit – EasyFlow Business Integration Tool, eller blot EasyFlow

Hvorfor vælge Easyflow

Hvis du læser dette, så ved du godt at Easyflow ikke er det eneste system på markedet der mere eller mindre kan ovenstående.
Men dér hvor Easyflow skiller sig ud fra andre systemer (ingen nævnt – ingen glemt) er ved den 100% frihed inden for tilpasning. Næsten uanset hvilke udfordringer der måtte være, kan de løses med tilpasning af EasyFlow. Også i fremtiden.

Det store problem med denne type systemer at de er meget ”standard” og derfor ikke uden problemer kan opdateres eller tilpasses netop kundens behov.

Lige præcis dette har været altafgørende for tilblivelsen af EasyFlow. Den enkelte kundens behov har gennem hele processen været øverste prioritet.

Med EasyFlow er vi nu i stand til at distribuere information fra selv de tungeste ERP-systemer og ud til f.eks. en webshop, en mobil sælgerløsning eller et faktureringssystem.

”Big Data” Collecting

Big Data er en term der bruges mere og mere. I bund og grund dækker det blot over en så stor mængde data at en enkelt og simpelt databasesystem ikke længere kan rumme det. Her kommer EasyFlow også ind i billedet og kan flytte data fra mange kilder ned i deres respektive systemer.

Det er meningsløst at samle alle de informationer hvis ikke de kan bearbejdes på den rigtige måde.

 

 

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 26 37 79 14