Fremtidssikrede webshop løsninger – Speciale i B2B
Book en workshop og bliv klædt på til udvikling

B2B-kunder er blot digitale forbrugere på arbejde

Webshop

Siden starten i 2001 har vi i EasyFlow arbejdet med e-handel. Egentlig har vi ikke arbejdet med så meget andet end e-handel. Vi var med da de første standard e-handelssystemer kom frem, og har igennem tiden lavet alt fra helt små webshops, til helt store webshops med trecifret million omsætning.

For os består en velfungerende løsning af meget mere end en flot moderne visuel webshop. Den består f.eks. også af:

  • Så få manuelle arbejdsgange som muligt. Automatik giver en mere dynamisk opdateret webshop, og minimerer risikoen for fejl.
  • En stærk integration mellem ERP og webshop, der flytter de daglige arbejdsgange ind i ERP systemet hvor medarbejderne i forvejen har deres hverdag.
  • For B2B løsninger især, ønsker man måske opsætning af rettigheder for hvilke kunder der må se og handle hvilke produkter.
  • Individuelle priser per kunde der følger prisopsætningen i ERP systemet.
  • Individuelle muligheder i webshoppen alt efter kundegruppe.

Alle vores "E-sales" løsninger udvikler vi på Umbraco platformen. På e-handelssiden er vi både uCommerce og Chainbox partnere, men arbejder selvfølgelig også med store og velrenommerede systemer såsom Dynamicweb

Mange af vores kunder er B2B virksomheder, men vi har selvfølgelig også kunder med direkte salg til B2C segmentet. Fælles for dem alle er, at de har kritiske forretningssystemer, hvor en tæt integration med deres webløsninger er vigtigt for dem.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan en e-handelsløsning fra EasyFlow kan hjælpe din virksomhed, så kontakt os gerne.

 

Læs mere om: B2B E-sales

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 70 20 69 30