E-Bit & E-sales– Integration for professionelle.

E-Bit

E-Bit – Integration for professionelle.

EasyFlow har gennem lang tid arbejdet på at udvikle det ultimative værktøj til integrationsløsninger.
Målet var et system der samler og distribuerer dine data fra f.eks. websitet, ERP-systemet, CRM systemet i én glidende proces og helt uden unødige ventetider eller interaktioner.
Vi kan nu introducere dig for E-Bit – EasyFlow Business Integration Tool

 

Hvorfor vælge E-Bit

Hvis du læser dette, så ved du godt at E-Bit ikke er det eneste system på markedet der mere eller mindre kan ovenstående.
Men dér hvor E-Bit skiller sig ud fra andre systemer (ingen nævnt – ingen glemt) er ved den 100% frihed inden for tilpasning. Næsten uanset hvilke udfordringer der måtte være, kan de løses med tilpasning af E-Bit. Også i fremtiden.

Det store problem med denne type systemer at de er meget ”standard” og derfor ikke uden problemer kan opdateres eller tilpasses netop kundens behov.

Lige præcis dette har været altafgørende for tilblivelsen af E-Bit. Den enkelte kundens behov har gennem hele processen været øverste prioritet.

Med E-Bit er vi nu i stand til at distribuere information fra selv de tungeste ERP-systemer og ud til f.eks. en webshop, en mobil sælgerløsning eller et faktureringssystem.

 

”Big Data” Collecting

Big Data er en term der bruges mere og mere. I bund og grund dækker det blot over en så stor mængde data at en enkelt og simpelt databasesystem ikke længere kan rumme det. Her kommer E-Bit også ind i billedet og kan flytte data fra mange kilder ned i deres respektive systemer.

Det er meningsløst at samle alle de informationer hvis ikke de kan bearbejdes på den rigtige måde.

 

In real life.

Et scenarie kunne være at man administrerer en webshop samt en række fysiske butikker, hvor antal besøgende på siden, salg i butikkerne og status på de enkelte ordrer er vigtig. Alle disse informationer kan f.eks. vises på en storskærm på hovedkontoret – REALTIME.
Det giver et øjebliksbillede over travlheden i de forskellige afdelinger og mulighed for at allokere ressourcerne de rigtigt steder, inden der opstår flaskehalse.

 

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 70 20 69 30