Workshop med EasyFlow - Et værktøj til optimering af dit næste digitale projekt
The secret of getting ahead...

.... is getting started (Mark Twain)

Workshop

Hvorfor mener vi det altid skal være første stop på den digitale rejse...

En workshop er et vigtigt stykke forarbejde og værktøj når den optimale løsning skal findes. Resultatet af en workshop kan være meget forskelligt og ofte ser vi at den indledende idé skifter retning efterhånden som behovene i organisationen afdækkes.

Det kan være man sigtede for højt og dermed ville risikere at overkøbe en løsning på et niveau og med funktioner der slet ikke er relevante i det næste digitale projekt.

Men det kan lige så vel være at friske øjne og en grundig gennemgang, resulterer i en total ændring af opgaven. Måske var det slet ikke en stor B2B webshop i skulle bruge, men nærmere en ”digital selvbetjening” der kan fungere offline som sælgerløsning og kan tages med ”i marken”.

En grundig forundersøgelse af de tekniske dele af jeres nuværende løsning, skaber grundlaget for - og værktøjet til - at definere hvilke muligheder der er, hvis vi skal bygge videre på, eller foretage en optimering af noget eksisterende.

Måske er det nødvendigt at udvide eller opgradere nuværende systemer for at imødekomme de krav som de nye teknologier stiller til digitale løsninger.

Det er de færreste kunder som er ”klar” til at skifte alle systemerne ud i et kæmpe IT projekt – men det er netop HER vores force ligger i EasyFlow integrationsløsningen. Et system som kan kobles ovenpå langt de fleste løsninger. Nye som gamle.

Dialogen er et værktøj

Vores mange år i branchen gør at vi er blevet gode til at lytte til- og forstå de problemstillinger vores kunder kommer med. Det gør at vi hurtigere kan komme med de rigtige løsningsforslag. 

Præcision er et"must"

Når der arbejdes med komplekse løsninger og opgaver er det vigtigt at tingene præciseres og beskrives grundigt. Det mindsker risikoen for misforståelser og dermed ærgerlige fejl.

Udnyt netværket

Vi stiller gerne alle vores relationer og ressourcer til rådighed på en opgave. Hvis ikke vi selv har svaret - så kan du være sikker på at vi kender nogen der har.
Vores netværk bliver derfor også dit.

Fra idé til virkelighed

Rejsen fra idé til realisering kan godt være lang, men ikke nødvendigvis dyr eller besværlig. Jo bedre forberedt du er på en opgave, jo hurtigere (og dermed billigere) bliver den også løst.

Helt skåret ind til benet...

Så kan man vel sige at formålet med en workshop er at få et værktøj der definerer HVAD der egentlig skal indgå i projektet, fremfor HVEM der skal lave det.

Udfaldet af workshoppen kan også bliver at EasyFlow produktet ikke er det rigtige valg for jer. Det er vi bestemt ikke blege for at sige. Som sagt er workshoppen et værktøj til jer – men forhåbentligt også til os i jeres videre digitale rejse.

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 26 37 79 14