The secret of getting ahead...

.... is getting started (Mark Twain)

Workshop

Workshop med EasyFlow

 

 

Hvorfor tage en workshop med EasyFlow 

 

En workshop er et vigtigt stykke forarbejde og værktøj når den optimale løsning skal findes. Resultatet af en workshop kan være meget forskelligt og ofte ser vi at den indledende idé skifter retning efterhånden som behovene i organisationen afdækkes. Det kan være man sigtede for højt og dermed ville risikere at overkøbe en løsning på et niveau og med funktioner der slet ikke er relevante.
Men det kan lige så vel være at friske øjne og en grundig gennemgang, resulterer i en total ændring af opgaven. Måske var det slet ikke en stor B2B webshop i skulle bruge, men nærmere en ”sælgerløsning” der kan fungere offline som kan tages med ”i marken”.

En grundig forundersøgelse af de tekniske dele af jeres nuværende løsning er grundlaget for at vi kan definere hvilke muligheder der er, hvis vi skal bygge videre på noget eksisterende. Måske er det nødvendigt at udvide eller opgradere nuværende systemer for at imødekomme de krav som de nye teknologier stiller.
Det er de færreste kunder som er ”klar” til at skifte alle systemerne ud – men det er netop HER vores force ligger i EBIT som er vores eget-udviklede integrationssystem. Et system som kan kobles ovenpå lagt de fleste løsninger. Nye som gamle.

  

Helt skåret ind til benet kan man vel sige at formålet med en workshop er at få defineret HVAD i egentlig skal have lavet, fremfor HVEM der skal lave det.

Udfaldet af workshoppen kan sådan set også bliver at det slet ikke er EasyFlow der er den rigtige partner. Dette er vi bestemt ikke blege for at sige. Som sagt er workshoppen et værktøj til jer – men forhåbentligt også til os i den videre proces.

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 7070 2626