Få en gratis gennemgang af dit website

Hvad siger du til at vi laver en hurtig gennemgang af dit website?
Det er ganske gratis og du forpligter dig ikke til at lave en aftale med os.


Og hvordan foregår det så?
Lidt tid efter du har indsendt den meget simple formular herunder - så vil en medarbejder hurtigt løbe din side igennem og efterfølgende kontakte dig. Det kan være på mail eller på telefon.
På dette tidspunkt er vi endnu ikke gået i dybden med din side. Det KAN være fordi der skal bruges lidt mere information om de bagvedliggende systemer.
Er din side f.eks. meget langsom kan det være integrationen med CRM systemet, og ikke det egentlige ”website” der er problemet.
I mange tilfælde vil vi – hvis det vil give mening – tilbyde at lave en dybdegående undersøgelse af systemerne. Denne undersøgelse er dog ikke gratis, men vi er altid fair med priserne og du ved altid præcis hvad undersøgelsen koster. Prisen er dog meget afhængig af hvor komplekst din side er bygget op og antallet af integrationer til f.eks. CRM og økonomisystemer.


Hvad får vi ud af det?
Vi håber selvfølgelig på at der nogle ting som det vil give mening at vi hjælper dig med. Det kunne f.eks. være integrationen mellem systemerne – noget som vi er ekstremt stærke i.
Det kan også være langt mere simple ting der giver meget store udsving i din hjemmesides ydelse.
Uanset hvad så håber vi selvfølgelig at få dig som kunde, men kun – og KUN – hvis det vil være rentabelt for dig. Vi vil hellere have en glad ”forbindelse”, end en kunde der ikke føler han har fået hvad han betaler for.

Hvad får DU af det?
Den indledende gennemgang af websitet giver en lille idé om der i det hele taget er ”noget at komme efter”. Som det dybt seriøse og hudløst ærlige firma vi er, kan det være at det slet ikke er et konsultenthus som os der skal på banen, men i så fald henviser vi meget gerne til vores professionelle samarbejdspartnere.
HVIS der er noget vi mener vi kan hjælpe dig med – så tager vi meget gerne et lille telefonmøde og fortæller lidt om vores ideer til forbedringer, og hvorfor vi mener det vil være det rigtige for dig.
Herefter kan der blive udarbejdet en detaljeret rapport med tydelige problemstillinger og deres mulige løsninger.

Lyder da fint - Det må i meget gerne.

Ønsker du ikke at bruge vores formular så er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Du finder både mail og telefonnummer herunder og vi sidder klar alle hverdage mellem 9:00 og 16:30.