EasyFlow – Din tilfredshed er vores succes
Book en workshop og bliv klædt på til udvikling

The secret of getting ahead

.... is getting started (Mark Twain)

Hvorfor andre vælger EasyFlow

 

EasyFlows profil afviger sig fra mange andre i branchen. Vi er nemlig ikke et webbureau. Vi er et konsulenthus med speciale i tekniske webløsninger – især rettet imod B2B virksomheder. Hvis integration med bagvedliggende forretningssystemer, eller funktionalitet skræddersyet til netop dig er vigtigt, så er vi leverandøren for dig.

Mange af vores kunder er producenter, grossister, importører og servicevirksomheder med salg til forhandlere eller direkte B2B kunder. Fælles for dem alle er, at de har kritiske forretningssystemer, hvor en tæt integration med deres webløsninger er vigtigt for dem. Vi har selvfølgelig også kunder med direkte salg til B2C segmentet. Men oftest kun hvis de har brug for skræddersyet teknisk funktionalitet.

Vores spidskompetence er e-handelsløsninger. Vi har mange års erfaringer med integration til et hav af ERP- og andre typer forretningssystemer. F.eks. Microsoft Dynamics serien hvor vi har dybdegående kendskab til de fleste versioner af både AX, NAV og C5.

Er du på udkig efter en leverandør med ovenstående kvalifikationer? Så skriv til os eller giv os et kald. Vi tager gerne en snak over telefonen, eller kommer forbi til en uforpligtende kop kaffe.Hvem er vi

Kåre Gade Petersen

Partner, Salgsansvarlig

Kåre er civilingeniør fra DTU, med mere end 15 års erfaring inden for e-handel. Han har en eminent forretningsforståelse og evne til at sætte sig ind i en virksomheds udfordringer. Kombineret med gode projektlederegenskaber er han uundværlig på ethvert projekt.

Rune Peter Olsen

Partner, CTO

Rune er civilingeniør fra DTU, med mere en 15 års erfaring inden for e-handel. Han er et teknisk unikum der ser løsninger på svære problemstillinger for sig, som almindelige mennesker ser fjernsyn. Er det svært? – så ring til Rune.

Signar Kristiansen

Frontend udvikler

Signar har en bachelorgrad i webudvikling. Hans store interesse for frontend teknologier gør, at selv hans drømme handler om Bootstrap, Angular o.l.

Rasmus Svinding

Projektleder, Office Manager

Rasmus har mange års erfaring inden for optimering, udvikling og processtyring. Han er knivskarp til at bevare overblikket og sørge for at kunderne føler sig rigtig godt tilpas hos EasyFlow - uanset hvor travlt vi har. Avanceret SEO og SEM er også blandt nogle af de ekstra kompetencer du finder hos Rasmus. Helt fundamentalt: Man kommer ikke foran ved at gå i andres fodspor.

Ingen ledige jobs lige nu

men brænder du for Front-end kode, og er nysgerrig på mere af det bagvedliggende. Så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning

Dine arbejdsopgaver vil være varierende men vil primært komme til at omfatte:
- Udvikling af web løsninger
- Designtilpasninger
- UX
- Dialog med kunden


Om EasyFlow:

EasyFlow A/S har gennem de seneste 16 år, udviklet Internet/E-commerce løsninger for både store og små virksomheder i Danmark.

Vi holder til i det kreative kontorfællesskab ”Schiller” på Nørrebro, og tilbyder et spændende, uformelt og professionelt miljø, hvor såvel projekter som kollegaer er i absolut top.

Udviklingen foregår primært på .NET baserede E-Commerce / CMS løsninger såsom: Umbraco, Ucommerce, Chainbox og vores eget EBit produkt.

Vi lægger vægt på at vores arbejde skal løse kundes behov, men søger samtidig den pragmagiske løsning, så vi får udviklet netop det som tjener kunden bedst.

Hos os får du frihed under ansvar, og er i høj grad med til at forme din egen hverdag. Vi har en flad ledelsesstruktur, og vi forventer at alle løfter i flok.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om dine muligheder i EasyFlow, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til direktør Kåre Petersen på tlf. 26 37 79 14.

Din ansøgning mærket "uopfordret" med CV, relevante eksamenspapirer og referencer, kan sendes til kgp@easyflow.dk eller EasyFlow A/S, Nannasgade 28, 2200 København N

Om dig:

Du er en god holdspiller som deler viden med dine kollegaer, samtidig med at du evner at holde fast i dine egne opgaver og når dine mål.

Du er serviceorienteret og formår at sætte dig ind i vores kunders situation og ønsker.

Som person er du empatisk og har en god situationsfornemmelse. Du er nysgerrig og parat til at lære nyt.

Det er primært dine erfaringer fra tidligere projekter der bliver lagt vægt på. og vi lægger vægt på at du kan dokumentere din erfaring gennem projektreferencer.

Vi forventer, at du til fingerspidserne kan:
- HTML
- CSS
- JS
- jQuery

Og at du helt eller delvis har erfaring med eller kendskab til:

- ASP.NET (Razor)
- C#
- MVC
- MS Dynamics (C5 / NAV/ AX)
- MS SQL

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 70 20 69 30