EasyFlow – Din tilfredshed er vores succes
Book en workshop og bliv klædt på til udvikling

The secret of getting ahead

.... is getting started (Mark Twain)

Hvorfor andre vælger EasyFlow

 

EasyFlow produktet er opstået med tanken om at webløsningen skal bygge ovenpå ERP databaser, og ikke ligge ved siden af.

Gennem mange år har vi som konsulenter på større webprojekter fundet, at mere komplekse løsninger ofte oplever problemer når data skal synkroniseres mellem løsningerne.
Især indenfor løsninger til B2B virksomheder, findes der mange prismodeller, rabataftaler og specielle forhold at tage højde for.

Hvis integration med bagvedliggende forretningssystemer, eller funktionalitet skræddersyet til netop dig er vigtigt, så er EasyFlow Integrationsværktøjet noget for dig.

Mange af vores kunder er producenter, grossister, importører og servicevirksomheder med salg til forhandlere eller direkte B2B kunder. Fælles for dem alle er, at de har kritiske forretningssystemer, hvor en tæt integration med deres webløsninger er vigtigt for dem. Vi har selvfølgelig også kunder med direkte salg til B2C segmentet. Men oftest kun hvis de har brug for skræddersyet teknisk funktionalitet.

EasyFlow er summen af mange af de løsninger som vi gennem tiden har lavet, og med den erfaring som vi har opnået ved integration til et hav af ERP- og andre typer forretningssystemer. F.eks. Microsoft Dynamics serien hvor vi har dybdegående kendskab til de fleste versioner af både AX, NAV og C5.

Er du på udkig efter et gennemprøvet og testet integrationsværktøj? Så skriv til os eller giv os et kald. Vi tager gerne en snak over telefonen, eller kommer forbi til en uforpligtende kop kaffe.Hvem er vi

Kåre Gade Petersen

Partner, Salgsansvarlig

Kåre er civilingeniør fra DTU, med mere end 15 års erfaring inden for e-handel. Han har en eminent forretningsforståelse og evne til at sætte sig ind i en virksomheds udfordringer. Kombineret med gode projektlederegenskaber er han uundværlig på ethvert projekt.

Rune Peter Olsen

Partner, CTO

Rune er civilingeniør fra DTU, med mere en 15 års erfaring inden for e-handel. Han er et teknisk unikum der ser løsninger på svære problemstillinger for sig, som almindelige mennesker ser fjernsyn. Er det svært? – så ring til Rune.

Ingen ledige jobs lige nu

men brænder du for integrationer, så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 26 37 79 14