Zealand Care - En EasyFlow succes

Separat website og webshop til Zealand Care og Seniorland

  • Seniorland Zealand integration fra Easyflow med Dynamics C5
  • Seniorland Zealand integration fra Easyflow med Dynamics C5
  • Seniorland Zealand integration fra Easyflow med Dynamics C5

Opgaven

Zealand Care er en af Danmarks førende serviceudbydere til det offentlige og private inden for hjælpemidler og sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger.

De ønskede sig et nyt moderne website samt en ny webshop til deres detailkæde Seniorland. For webshoppen vedkommende var ønsket især at flytte omsætning fra de fysiske butikker over i webshoppen.

Et krav var at løsningen skulle tilpasses eksisterende arbejdsgange og processer, og at en stærk integration til deres Microsoft Dynamics C5 skulle etableres for visning af realtids priser og lagerstatus.

Løsningen

Vi løste opgaven ved at implementere en samlet løsning for både website og webshop baseret på Umbraco og uCommerce. Den stærke integration med Microsoft Dynamics C5 gjorde at vi i realtid kunne vise produktkatalog, priser og lagerstatus.

Endvidere blev der implementeret en integration med deres media system, for automatisk opdatering af produktbilleder.

Webshoppen øgede allerede fra første måned Seniorlands omsætning, og samlet set blev både website og webshop væsentlig nemmere at vedligeholdt, grundet at alle arbejdsgange blev bibeholdt i de eksisterende forretningssystemer.

Besøg kundens løsning her: www.seniorland.dk

Hele processen med at få lavet den nye webshop forløb smertefrit, og vi kunne allerede efter en måned se fremgang i salgstallene

Martin Wrang
IT chef, Zealand Care A/S

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 70 20 69 30