Højager Belysning - En EasyFlow succes

Webshop og sælgerløsning i ét til Højager Belysning

  • Højager belysning - integration fra Easyflow med Microsoft Dynamics AX og shop i Umbraco

Opgaven

Højager Belysning er en landsdækkende leverandør af lyskilder og belysning, og en af de største leverandører til det professionelle marked i Danmark, af f.eks. Osram, Philips, Panasonic og AURA.

De stod med et gammelt website og en helt separat B2B webshop. De ønskede sig en moderne responsiv løsning (responsive web design) med både almindelig og facetteret søgning (faceted search). Løsningen skulle inkludere både website og webshop, med salg til B2B samt en åben præsentation af deres produktkatalog.

Endvidere skulle løsningen også kunne bruges af deres kørende sælgere i hele landet, der savnede en iPad løsning at benytte i deres hverdag på vejen.

Løsningen

Vi løste opgaven ved at bygge en integreret løsning, med både website og webshop baseret på Umbraco. Vi implementerede en stærk søgemotor der blev benyttet både til almindelig søgning, samt facetteret søgning på en lang række parametre, individuelt opsat per produktkategori.

Højager Belysning havde en del ønsker til skræddersyet funktionalitet i B2B webshoppen, der kun lod sig gøre grundet den stærke integration med deres Microsoft Dynamics AX forretningssystem. F.eks. realtidsopdatering af produktkatalog, priser og lagerstatus, kortbetaling af ordrekladder oprettet i Ax (ikke oprettet i webshoppen), direkte handel fra indkøbskurven vha. suggestsøgning mm.

Endvidere lavede vi en speciel version af webshoppen skræddersyet til deres kørende sælgere, der nu fra deres iPad kan betjene deres kunder direkte når de på besøg hos dem.

 

Besøg kundens løsning her: www.hojagerbelysning.dk

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 70 20 69 30