Vi gør det nemt for dig at opdatere din hjemmeside

Kan DU selv opdatere dit website eller webshop?

Kan DU selv opdatere dit website eller webshop?

Vi siger det lige igen: Det er ekstremt vigtigt at din hjemmeside eller webshop lever op til kundernes forventninger.

Der er ingen der gider bruge tid på at klikke sig igennem googles søgeresultater, kun for at lande på sider der alligevel ikke har det indhold som søgeresultatet antyder.

Ja okey – du kan jo ikke bestemmer helt over hvem der besøger din side men du kan selv sørge for – og ganske nemt med det rigtige system – at det indhold som har tiltrukket dem fra f.eks. Google, rent faktisk også er det som (stadig) findes på siden. (Læs evt. mere om at fastholde kunderne i denne artikel)

"Du skal opdatere din side jævnligt og sørg for aktuelt og relevant indhold". Det har du nok hørt før.
Her ”fejler” mange. Ofte fordi det er for besværligt eller kræver indgående kendskab til systemet for at lave selv mindre rettelser.
Opdateringerne bliver derfor ikke lavet, hvilket hurtigt gør at man ryger ned at søgemaskinernes rangstige.

Hos EasyFlow bygger vi mange af produkterne ”rundt om” Umbraco. Umbraco er et meget kraftfuldt system som kan tilpasses og skaleres, helt efter dit behov.

”Det skal de jo sige – de får penge for det”.
Næææææh.. det gør vi faktisk ikke. En hurtigt søgning på ”Umbraco” vil også vise at det er et pæredansk og 100% gratis system som virker ”out-of-the-box”. Vi har derfor ingen økonomiske ”interesser” i at bruge det system og gør det udelukkende, fordi det ganske enkelt matcher vores behov og kan tilpasses dine.

Men....som med så mange andre systemer er ”the box” nok ikke lige det som DU skal bruge.
Derfor har vi også udviklet nogle rigtig gode og gennemtestede løsninger, som hurtigt kan implementeres i din hjemmeside eller webshop.

De mange tilpasningsmuligheder gør f.eks. systemet ideelt til B2B e-handel, hvor der er rigtig mange parametre der spiller ind og indholdet skal skiftes hele tiden.
Vil du vide mere om automatisk generering af sitemaps og indeksering hos Google? Så giver vi selvfølgelig også gerne en hånd med det.

Lyder det interessant?

Det er det bestemt også. Vores programmører kan næsten ikke ”være i sig selv” når en ny kunde skal have lavet en Umbraco-løsning hos os.

Vil du vide mere om mulighederne for en løsning hos Easyflow – så er det bare at ringe eller skrive til os.
Klik blot her for at komme til kontaktsiden.

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 70 20 69 30