Find ”The Sweet Spot”

Keep it simple

Keep it simple

Hos EasyFlow har vi udvalgt en masse dygtige partnere til alle de opgaver, der ikke falder ind under vores ekspertise.

Én af dem er Kim de Blanck, der driver freelancenetværket CoWorkers.

Vi har overtalt Kim til at nedfælde et par meget sigende ord, om de tanker han som tekstforfatterhan gør sig, når Kim skriver tekster til en hjemmeside. 

 

"Du har sikkert en hel masse du gerne vil fortælle, men hvad ønsker dine besøgende at høre? Hvilke informationer søger de? Det er vigtigt, at du her finder den rette balance – "The Sweet Spot” – ellers mister du hurtigt trafikken på din hjemmeside.

 

Keep it simple
Kog teksterne ind til en Maggi-terning, så kun det allervigtigste er med, for besøgende vil ikke spilde deres tid. Brug lette ord og korte sætninger, der er lette at læse – gerne opsat i punktform. Sørg for at have overskrifter ved nye afsnit. Det gør dels teksten mere overskuelig og er en fordel, da besøgende primært oftest blot skimmer siden. Og hav gerne korte introduktions-tekster (som i aviserne), der kort opsummerer indholdet i den pågældende tekst.

 

Opdater content løbende
Det er vigtigt at du opdaterer dit content løbende. Det øger både søgeordsoptimeringen og trafikken på hjemmesiden og skaffer dermed flere leads. Det kan være tekster, infografik, whitepapers, video, m.m.

Det kan virke som en udfordring, men ofte kommer ideerne flydende, og der er masser af hjælp at hente på nettet."

 

Med venlig hilsen

Kim de Blanck

www.coworkers.dk

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 70 20 69 30