Har du fuld kontrol over fragtmulighederne til dine kunder

Få styr på dine fragtmuligheder

Få styr på dine fragtmuligheder

Shoppen er fundet via google - Check
Varen er fundet på shoppen og lagt i kurven - Check
Alle info er udfyldt og kunden er klar til at gennemføre ordren - Check

Men...fragten er.... IKKE som kunden troede.
Den er blevet dyrere, leveringstiden er ændret eller den kan pludselige ikke leveres til kundens arbejdsplads alligevel.

Dette er ikke kun et scenarie vi oplever i B2C regi - men så sandelige også B2B - og måske endda i større grad. Mange B2B-handler omfatter store ordre der ikke bare lige kan sendes med PostNord eller GLS.
Her skal der en fragtmand ind over og så bliver det pludselig spændende.

At sende ordren med en fragtmand kan være en svær størrelse. Er det en palle, hvor skal den hen, er der diesel-tillæg, skal pallen forsikres yderligere.
I langt de fleste tilfælde vil beskeden til kunden være "Fragten udregnes på senere tidspunkt". Dvs. kunden lægger en ordre uden at vide hvad det faktisk kommer til at koste at få den leveret.

Sådan behøver det ikke at være.
Mange af de data som skal bruges for at give en korrekt pris på fragten - med det samme - er nemlig ikke nødvendigvis svære at få fat i, og bruge på shoppen.
Dieseltælleget varierer, men "dagsprisen" kan indhentes og præsenteres for kunden allerede inden ordren placeres. Det samme gør sig gældene for afstanden - taksterne er rimelig faste og ofte udregnet pr. postnummer (som kunden jo har oplyst) så hvorfor ikke vise udregningen.
Og hvis pallen har en størrelse, eller indholdet en værdi, der gør at den skal forsikres - så læg det automatisk til ordren så ikke kunden bliver overrasket og ordrens ekspedition bliver forsinket.

Hos EasyFlow laver vi mange af denne typer løsninger der kræver - til tider - avanceret udregning af f.eks. fragt eller gebyrer af forskellig art. Men en udvikling som denne kan hurtigt vise sig at være en rigtig god investering da man vil opleve flere konverteringen på shoppen. og ikke mindre MEGET mindre administration med ordrene efterfølgende.

Så har du en udfordring med fragt, miljøgebyrer, transportforsikringer eller lignende - så tag fat i os og hør om mulighederne i din løsning.

Du kan skrive til os her

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig?

Vi er kun et opkald væk 70 20 69 30